Om konferensen Building Sustainability

En viktig knytpunkt för sektorns omställning

Building Sustainability är Nordens ledande konferens inom hållbart samhällsbyggande. Evenemanget har sedan starten 2012 växt till en självklar knytpunkt för de aktörer som leder bygg-, fastighet- och förvaltningsbranschens miljö- och klimatomställning.

Samhällsbyggnadsbranschen står för en betydande del av Sveriges negativa klimatutsläpp och det behövs en kraftsamling om vi ska kunna uppnå våra gemensamma klimatmål.

Den 30 november 2023 är det äntligen dags för Building Sustainability igen. Årets konferens går av stapeln på Clarion Hotel Sign i Stockholm och arrangeras av Sweden Green Building Council med partners för sjätte gången.

Välkommen på en heldagskonferens där vi tar ett helhetsgrepp om de utmaningar och lösningar som finns inom ramen för SGBC:s uppdrag att framtidssäkra den byggda miljön – globalt, regionalt och lokalt.

Konferensen följs av SGBC:s årliga prisutdelning och gala Sweden Green Building Awards.

Om SGBC

Sweden Green Building Council är Sveriges ledande medlemsorganisation för hållbart samhällsbyggande. Genom certifiering, utbildning och opinionsbildning arbetar vi för ett samhälle som gynnar både människor och miljö. Med oss har vi experter, företag och organisationer från hela landet som alla arbetar med samma mål. Läs mer om SGBC här.

Press och media

Huvudarrangör för konferensen Building Sustainability är Sweden Green Building Council.

Presskontakt:

Alexandra Kriss,
chef Kommunikation och Medlem SGBC
alexandra.kriss@sgbc.se
08 – 408 85 722

Kontakta oss

För information om konferensen och partnerskap kontakta Helena Nordenberger, projektledare event:

helena.nordenberger@sgbc.se
08 – 599 294 39